Adományokat várnak

2022.12.05. 12:44

33 megyei, mélyszegénységben élő karácsonyát teheti szebbé 3 segítő gyűjtése

Három, az üzleti életben és a jótékonykodásban is mindig aktív hölgy adománygyűjtést indított. Céljuk, hogy összefogva szebbé tegyék az ünnepet azok számára, akiknek részük van a nélkülözésben is.

Kemma.hu

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

December 5-én hétfőn indult és egészen december 19-ig tart az a gyűjtés, amelyet három sikeres és aranyszívű nő indított a Komárom-Esztergom megyei mélyszegénységben élők megsegítésére. Honosiné Máhr Ágnes, Tálosné Rozsinszky Rita és Gelbmann Csenge célja a gyűjtéssel nem más, mint szebbé tenni 33 megyei rászoruló karácsonyát.

A hozzájuk csatlakozó adományozók komoly nélkülözésben élő idős embereken segíthetnek a TJ ESZI Család – és Gyermekjóléti Központ és Segítő Szolgálatok közreműködésével. A legsürgetőbb tárgyi adományok, amelyekre nagy szükség lenne:  két egyszemélyes ágy, sparhelt és egy emeletes ágy matracokkal. Tárgyi adományként szívesen várnak felvágott tűzifát, jó állapotú, 41-42-es meleg női és 41-42-es téli férfi cipőket, téli ruházatot, például kardigánt, téli kabátot, meleg nadrágot, valamint takarót, ágyneműt, törölközőt, kártyát és társasjátékot.

Tartós élelmiszert is le lehet adni a gyűjtőpontokon: készétel konzervet, májkrémet, szörpöt, teát, cukrot, citromlevet, puha kekszet, csokoládét, puha szaloncukrot (zselést, kókuszost), gyümölcslevet, tartós tejet, ásványvizet, tészát, rizst, tésztaszószt, kutyatápot, szemeteszsákot, sampont, balzsamot, mosószert, fertőtlenítőszert, borotválkozási eszközöket, vécépapírt, valamint kartondobozokat.

Az adományokat az alábbi gyűjtőpontokon lehet leadni:

  • Veranda Étterem – Tata, Fáklya u. 4.
  • Ho-Máhr Trans Kft. – Környe, Budai út 1/D (ipari park)
  • Gelbmann Kft. – Tatabánya, Rákóczi út 2.

Nagyobb mennyiségi vagy tárgyi felajánlás esetén a szervezőkkel lehet felvenni a kapcsolatot:

  • Honosiné Máhr Ágnes: 06/30/530-5543
  • Tálosné Rozsinszky Rita: 06/30/989-5028
  • Gelbmann Csenge: 06/20/411-2474

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában