Játszótér

2022.11.17. 13:33

Vár a játékvár a Vértes Centerben

Két év kihagyás után ismét hatalmas játszótérré válik a Vértes Center földszinti folyosója. Kipróbálhatóak és megvásárolhatóak társasjátékok, Barbie-babák, legók, de fotófal is várja az érdeklődőket a helyszínen. Az eseményről fontos részleteket árult el Bakai Lilla, a komplexum marketingmenedzsere.

W. Zs.

Forrás: Shutterstock

– Mikor volt az első szervezés?

– 2013-ban a Bűbáj Játékbolt kezdeményezésére indítottuk útjára a játékfolyosót, amely nem várt sikert eredményezett.  Igyekeztünk úgy összeállítani a programokat, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő időtöltést. Jól érezze magát felnőtt, fiatal, vagy éppen gyermek. Azóta minden évben megrendezzük, de a pandémia időszaka nem várt akadályokkal szembesítette a rendezvényt...

– Kedvezmény is várható?

– Szerintem mindenki csak nyerhet november 19-én, szombaton már délelőtt 10 órától. Egyrészt népszerűsítjük a földszinti játékbolt széles kínálatát. Másrészt vásárlás előtt rengeteg játék kipróbálható és még az sem kizárt, hogy a Bűbáj Játékboltban kapható társasjáték, játékbaba, építőjáték, vagy éppen Playmobil lesz az egyik ajándék a karácsonyfa alatt.

– Lesznek színpadi programok is?

– Természetesen, hiszen ez már hozzátartozik a Vértes Center rendezvényeihez, miként az ajándéksorsolás is, tehát minden jóra számítani lehet a hétvégén. Érdemes korán érkezni, mert délben már kezdődik a lufihajtogatás a színpadon, később pedig két alkalommal is látványos bűvészműsorral kedveskedik Varázs Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában