Adománygyűjtés

2022.11.29. 07:08

Rengeteg ajándék indul Erdélybe: árváknak gyűjtött a környei Ho-Máhr Trans Kft.

Együttműködnek a Segítő Jóbarátok és Barátaik a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvánnyal.

Mórocz Károly

Forrás: Facebook/Ho-Máhr Trans Kft.

– Egyeztettük a részleteket az alapítvány kurátorával, Zádoriné Csordás Valériával - mondta Honosiné Máhr Ágnes, a tatabányai Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője, aki a Segítő Jóbarátok részéről a főszervező. 

Az idei évben először közösen gyűjtöttünk adományokat a Böjte Csaba által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány árváinak. A kezdeményezést nagy siker övezte, rengeteg  hasznos felajánlás érkezett. A napokban ruhákkal, játékokkal, ágyneműkkel, plédekkel, különféle könyvekkel és elektromos cikkekkel csordultig megtelt egy 3,5 tonnás teherautó.

Megtudtuk, hogy a Ho-Máhr Trans a raktározás mellett vállalta a kiszállítást is Csobánkára, ahonnan december első hetében indul Erdélybe a kamion, hogy karácsonyra szét lehessen osztani az ajándékokat. 

– Ezúton is köszönjük mindenkinek, hogy szebbé varázsolják a gyermekek karácsonyát - tette hozzá Ágnes. A Segítő Jóbarátok és Barátaik advent idején ezen kívül más meglepetésekkel is készülnek, ezekről szintén beszámolunk olvasóinknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában