Túlélő

2022.11.11. 16:51

Mogyi jelentkezett: megzabálod, olyan cuki a tatai tacsi, akiért egy ország aggódik

Mogyi állapota rengeteget javult. A kis túlélő tacsi már szaladni is tud a megpróbáltatásai után.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Állatvédők Civil Tatai

Ahogy arról korábban beszámoltunk, napokon keresztül küzdöttek a tündéri tacsi, Mogyi életéért Tatán. A kis kétéves tacskó november 2-án, szerdán érkezett a Tatai Civil Állatvédő Egyesülethez 4,4 kilósan. Sebesülésein túl a veséje sem működött. Az állatvédők akkor azt mondták, hogy olyan rosszak a laboreredményei, hogy nem is szabadna élnie. A kis tacskó azonban bebizonyította, hogy nincsen nála nagyobb küzdő.

A cuki tacsi kínszenvedéses küzdelmei után a tatai állatvédők közösségi oldalán keresztül üzent az érte aggódóknak:

„Kedves értem aggódok. Jelzem hogy jobban vagyok, és már egy kis pocakot is eresztettem.  Kérdeztétek hogy mire lenne szükségem. Amit még hetekig kapok az hills, royal, junior magas fehérje tartalmú táp, és/vagy a/d konzerv. Imádok a plüsseimhez bújni. Puha meleg gyapjútakaróba szunyókálni, és imádom a puha meleg kötött rucikat. Na ezeknek nagyon örülnék, és meg is hálálom  sok sok puszival.”

Az állatvédők legújabb posztjukban arról számoltak be, hogy Mogyi már meg is kapta első ajándékait. Rengetek ételt, játékot és puha plédeket vehetett birtokba a tacskó. Mint írták, Mogyika már olyan jól van, hogy fut, pedig egy hete még az sem volt biztos, hogy életben marad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában