Adomány

2022.11.24. 17:32

Gumiabroncsokkal segített a Bridgestone a tűzoltóknak

Jól fog jönni az adomány, hiszen évente átlagosan 50-60 alkalommal is riasztást kapnak a környei lánglovagok.

Wágner Zsanett

Csaknem kétmillió forint értékben kaptak a környei önkéntes tűzoltók Bridgestone gumiabroncsokat. Az adományt tegnap az átadóünnepség keretében ajándékkosárral és egy csokor virággal köszöntek meg Topolcsik Melinda ügyvezető igazgatónak. Az eseményen Popovics Milán egyesületi elnök és Olsovszky Árpád Csaba, valamint Rózsa Máté egyesületi tagok vettek részt, de Beke László környei polgármester és a tatabányai cég képviseletében Király Ildikó HR vezető is tiszteletét tette.

A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Magyar Falu Program Falusi Civil Alaphoz sikerrel benyújtott pályázatának köszönhetően októberben vehette át a gépjárműfecskendőt, amihez a Bridgestone Tatabánya abroncsokat biztosított. A két szervezet közötti együttműködés évekkel ezelőtt kezdődött. 

A környei lánglovagok a falu területén évente átlagosan 50-60 káreseményre kapnak riasztást. Többnyire a Környén, Kömlődön és a szomszédos településeken élő több mint 6 ezer állampolgárnak segítenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában