Jókor jött segítség

2022.09.07. 23:04

Újjávarázsolta az elsősök tantermét a Bridgestone a tatabányai Váci-iskolában

Teljesen felújították a padlót, kicserélték a lambériát, új mosdót, csapokat és tükröt vettek, csempéztek, villanyt szereltek, lefestették a radiátorokat és az ajtót is.

M. K.

Lászlóné Bartos Judit, Hófer György, Topolcsik Melinda és Benyeczkó Ilona az eseményen

Forrás: beküldött

A Dózsakerti Váci Mihály Iskola megkeresése az első osztályosok tanterem-felújításának támogatására hamar eljutott a Bridgestone Tatabánya vezetőségéhez is. Úgy döntöttek, hogy az abroncsgyár teljes egészében vállalja a felújítási munkálatok költségét. 

A tanévkezdés apropóján a Bridgestone az ENCZ ATRO Kft.-vel együttműködve éppen egy tucatnyi nap alatt újjávarázsolta az iskola 10. számú tantermét. A padlót teljes egészében felújították, kicserélték a lambériát, új mosdót, csapokat és tükröt vettek, csempéztek, villanyt szereltek, lefestették a radiátorokat és az ajtót is. Emellett parafatáblák és fogasok kerültek a terem falára, az asztalok és székek lábára pedig padlófilcek, amelyek így megvédik az elkészült padlóburkolatot. 

– Egyik alapelvem az élethosszig tartó tanulás, amelynek népszerűsítését küldetésemnek is érzem. Úgy gondoltuk, a kisdiákok megérdemlik, hogy szép és kulturált környezetben tanuljanak, így támogatásunkkal hozzájárultunk az eredményesebb iskolakezdéshez, tanuláshoz és nem utolsó sorban a jövő generációinak fejlődéséhez – mondta Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató.

Az ünnepélyes átadón ott volt a Bridgestone részéről Hófer György projektgazda is. A házigazdákat Lászlóné Bartos Judit osztályfőnök, és Benyeczkó Ilona intézményvezető is képviselte. 

Fontos nekik a tárrsadalmi felelősségvállalás - Rendszeresen hírt adunk arról, hogy a Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató címet elnyert Bridgestone Tatabánya segít több szervezetet, intézményt is felajánlásaival a régióban, például a megyeszékhelyen a Szent Borbála Kórházat, vagy a helyi tűzoltó-parancsnokságot. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a szintén tatabányai Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálatot támogatták a Szavazz egy jó ügyért! program keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában