Sok kicsi sokra

2022.09.06. 15:40

Interaktív táblákra gyűjt a kisbaconi suli, bakonyszombathelyi testvériskolájuk is besegít

Felhívást tett közzé a kisbaconi Meskete Egyesület: interaktív táblákra gyűjtenek. Bakonyszombathely is beállt a segítők sorába.

R. V.

A dorogi Interaktív tábla dorogi Petőfi Sándor Általános Iskolában is örömmel használják a gyerekek a korszerű eszközöket

Forrás: Petőfi Sándor Általános Iskola/Facebook

Az interaktív táblák bármilyen tantárgy esetében és bármilyen korosztálynál jól alkalmazhatók. Általuk könnyebben motiválhatók a tanulók, növelhető az aktivitásuk. Továbbá nagy előnyük, hogy az elvégzett feladatok elmenthetők, könnyebben lehet szemléltetni a tanórákon, interneten információkat lehet keresni, természetesen mindent a megfelelő határok között úgy, hogy a gyermekek előmenetelét, fejlődését, tudásuk gyarapítását szolgálja” – tolmácsolták a Bakonyszombathelyi Benedek Elek testvériskolájának kéréseit.

A bakonyszombathelyiek hozzátették: az intézmény is segített nekik egy összeggel, erre szeretnék motiválni a lakosságot is. Elmondták: a Határtalanul programban már két alkalommal jártak Erdélyben, az Erdővidéken, Benedek Elek szülőfalujában, Kisbaconban. Az ottani Benedek Elek Elemi Iskolával testvériskolai kapcsolatot létesítettek, és azóta is nagyon jó viszonyt ápolnak, csak a személyes találkozást a nagy távolság megnehezíti – tették hozzá. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában