Ezen a napon történt

2022.09.04. 09:32

Halott csecsemőt találtak Sárberekben - gyilkosa 14 éve nincs meg, máig köztünk játhat

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu/24 Óra

2008. szeptember 4. tragikus, máig emlékezetes nap volt Sárberekben. Halott csecsemőt találtak a lakótelepen, Tatabánya legfiatalabb városrészén. A kis testet egy helybéli vette észre kutyasétáltatás közben, az eset pedig az egész várost megrázta.

Az eset 14 évvel ezelőtt történt, ám a tettes máig ismeretlen. Azóta bujkál, éli mindennapi életét köztünk az a nő vagy férfi, aki megfojtott egy újszülöttet és testét Sárberekben, a lakótelepen rejtette el. Az orvosszakértő szerint a baba egészségesen, néhány nappal a meggyilkolása előtt született.

Annak idején a 24 Óra számolt be az esetről és arról, hogy a környékbeliek először azt hitték, megint csak valami rongálás történt a lakóhelyükön. Aztán mindenkit  megdöbbentett, amikor kiderült: csecsemőgyilkosság történt. Az akkori Komárom-Esztergom megyei rendőrfőkapitány félmillió forintos nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki segít elkapni a gyilkost, de a nyomozás máig nem vezetett eredményre.

Most sem késő szólni - Ha van olyan, aki annak idején félelemből vagy más okból nem mondott el mindent a rendőrségnek, még most is megteheti. Hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában