Szórakozás

2022.08.22. 16:44

Minden korosztály együtt bulizott a monostori falunapon

Koncertek, szórakoztató programok és egy kiállítás is várta azokat, akik ellátogattak a koppánymonostori falunapra. A rendezvényen Alee, Király Linda és a Dívák formáció is fellépett.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Az eseményt immár huszonhetedik alkalommal szervezték meg. A rendezvénynek a Dózsa György Művelődési Ház kétszáz négyzetméteres terasza adott otthont, amelyet a falunap keretében adtak át hivatalosan. Az átadón Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, dr. Molnár Attila polgármester, Czita János alpolgármester és Kőrösi Flórián, a Monostori Kulturális Egyesület elnöke vett részt.

A zenés színpadi produkciók mellett ugrálóvár, lufihajtogatás, kirakodóvásár is várta az érkezőket. A művelődési ház nagytermében a rendezvény ideje alatt, helyi alkotók tárlatát lehetett megtekinteni. Szili Ferenc a fényképeit hozta magával a kiállításra. Csiszár Erzsébet, Szekeres Tibor, Tokodi Zsófia és Nagy Anna pedig festményeiket mutatták meg ez alkalomból a közönségnek.

Forrás: Beküldött

A színpadra először a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar érkezett, akik a legkisebbeket táncoltatták meg. Később a Dívák, azaz a Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit alkotta formáció szórakoztatta a közönséget. Ezt követően az operett kedvelői örülhettek, mert Mészáros János Elek énekelt. Henna mulatós előadással jött Monostorra, majd Király Linda és Kunu Márió lépett fel. Utóbbi nemrégiben járt már a városban, az első Liget Esten állt színpadra a Jókai ligetben. Az akkor szervezett programon leginkább a fiatalokat szerette volna megszólítani a város, fellépett az AK26 és Burai Krisztián is.

Fotós: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Az utolsó koncertet az X-Faktor tizedik évadának nyertese, Alee adta, a fiatal korosztály nagy örömére. Már érkezése előtt sorakoztak a gyerekek a művelődési ház oldalánál, majd mikor Alee megérkezett, még nagyobbra duzzadt a tömeg. A várva várt közös képek azonban a koncert előtt nem készültek el, a fiatal előadó azonnal bevonult kísérőivel a művelődési házba. A koncert egy kis hangulatfokozó késéssel el is kezdődött, a fiatalok pedig azonnal énekelni kezdtek Aleeval. Elhangzott a fiatal előadó egyik új dala, a Szkubisznekk, valamint a Nincsen gond és a Hey lány, utóbbi kettőt még a televíziós szereplésekor énekelte először Alee.

A buli azonban a koncertje után sem nem ért véget: éjszakába nyúlóan buliztak tovább a résztvevők, amelyhez DJ Bedecs szolgáltatta a zenét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában