Duna-nap

2022.07.03. 15:34

Videó: minden a Dunáról szólt a lábatlani dzsemborin - mi is motorcsónakba pattantunk

Tizenhat éve rendezte meg először a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület a Nemzetközi Duna Napot, idén július első szombatján tartották meg a rendezvényt.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Ahogy korábban beharangoztuk, Duna Napot tartottak Lábatlanon július 2-án szombaton. A csónakháznál, illetve a szabadtéri színpadnál kora délután kezdődtek el a gyermekek és felnőttek számára is ingyenes programok. Bárki kipróbálhatta a kenukat és a kajakokat, motorcsónakkal szelhették a folyó hullámait, vagy éppen kézműves foglalkozásokon vehettek részt. Mi is vízre pattantunk, pontosabban csónakba, és átszeltük a habokat. A vízről Lábatlan is más arcát mutatta, ekkora távolságról a település több része is látható volt, amely például a 10-es úton autózok elől rejtve marad.

A zene is fontos szerepet játszott a helyszínen, hiszen fellépett a Napvilág zenekar, Filip Gyuri új formációja, A két gitáros a cajonos és a kutya is. Később a Szabadesés, az Elektron Band, végül az X-Faktor tehetségkutató tizedik évadjának győztese, ALEE koncertezett Lábatlanon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában