Meglepetés

2022.07.10. 09:34

Tudta nélkül jelölték a kisbéri mentőállomás vezetőjét a díjra

A város egészségügyi ellátása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért és példaértékű munkáért többen vehettek át jutalmat a Semmelweis-nap alkalmából.

R. V.

Forrás: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook

Egészségügyi dolgozókat jutalmaztak nemrégiben a Kisbéri Polgármesteri Hivatalban. Az eseményen Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője és Sinkovicz Zoltán polgármester köszöntötte az egészségügyben dolgozókat és köszönetét fejezte ki az áldozatkész és lelkiismeretes munkájukért, majd átadta az önkormányzat jutalmait és ajándékait. 

Semmelweis-nap Kisbér
 Dr. Székely András Imre főorvos volt az egyik díjazott (Forrás: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook)

Semmelweis-nap alkalmából a város egészségügyi ellátása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért és példaértékű munkájáért vehettek át jutalmat: dr. Székely András Imre, a Batthyány Kázmér Szakkórház Gasztroenterológiai osztályának főorvosa, Herman Jánosné, az alapellátás háziorvosi asszisztense, valamint Balogh György László, az Országos Mentőszolgálat Kisbéri Mentőállomásának vezetője, aki kísérőként érkezett az eseményre, de díjazottként távozott.

Semmelweis-nap Kisbér
Elismerést kapott Herman Jánosné háziorvosi asszisztens is (Forrás: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook)

Az állomás dolgozói közzétették: megtréfálták vezetőjüket. Mivel az állomásvezető jelöli ki a díjazottakat, a 30 éve tűzoltóként szolgáló Balogh György Lászlót munkatársai a tudta nélkül szavazták meg az elismerésre. A meglepetés sikerült, a vezető csak az eseményre érkezve tudta meg, hogy idén ő a kitüntetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában