Elismerés

2022.07.10. 11:30

Kisbéri főorvos kapott rangos kitüntetést a Semmelweis-napon

Dr. Kassai-Farkas Ákos közel 40 éve éve gyógyít. Jelenleg a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályát vezeti.

R. V.

Forrás: Belügyi Szemle/Facebook

A Közszolgálati Tisztviselők Napja és a Semmelweis-nap alkalmából elismeréseket adott át dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes, politikai államtitkár nemrégiben a Belügyminisztériumban. A rendezvényen részt vett dr. Dukai Miklós önkormányzati államtitkár és dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár is.

Az eseményen kitüntették dr. Kassai-Farkas Ákost is, a Batthyány Kázmér Szakkórház, Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály megbízott osztályvezető főorvosát. Dr. Kassai-Farkas Ákos egyetemi docens az egyik kezdeményezője annak az egyedülálló rehabilitációs módszernek, melynek köszönhetően a nagy lovas múltra visszatekintő település kórházában lovasterápiával gyógyulhatnak a betegek.

Dr. Kassai-Farkas Ákos közel 40 éve éve gyógyít. Évtizedeken át vezetett nagy forgalmú osztályokat vidéken és Budapesten is. Jelenleg a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályát vezeti. Tevékenysége eredményességét számtalan gyógyult beteg jelzi. 

Semmelweis-nap Kitüntetett kisbéri főorvos  dr. Kassai-Farkas Ákos
Dr. Kassai-Farkas Ákos (Forrás: kafakos.hu)

A sikeres munka alapját pszichiátriai, neurológiai, addiktológiai és rehabilitációs szakvizsgái, valamint széleskörű  pszichoterápiás  praxisa jelenti.  A gyógyítás mellett fontosnak tartja az oktatást is. Az ELTE címzetes egyetemi docense előadásainak és közleményeinek száma eléri a 350-et.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában