Újra találkoztak

2022.07.29. 17:09

Az anyatejes táplálás világnapját ünnepelték Esztergomban

Az augusztus elsejei, anyatejes táplálás világnap alkalmából pénteken tartotta meg hagyományos ünnepségét az Esztergomi Védőnői Szolgálat, ahol játékokkal, zenével, termékbemutatóval is várták az érdeklődőket.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Huberné Erdélyi Mária védőnőtől megtudtuk, hogy a koronavírus miatt két év kihagyás után találkozhattak újra a gyermekekkel és szülőkkel a játszótéren. Elmondta, hogy a szoptatáshoz a család, az egészségügy és a társadalom részéről is rengeteg támogatásra van szükség, ezért a programon az édesanyák kérdezhettek, tapasztalatokat szerezhettek, és segítséget is kaphattak.

Baross Dorottya pszichológus a regulációs zavarokról mesélt a jelenlévőknek, Horváth Zoltán, a Játékkuckó vezetője különleges eszközöket mutatott meg az érdeklődőknek, Tóth Zsuzsanna és Kurucz Betti pedig dalolásra invitálta a kicsiket. Népszerű volt a szoptatós totó is, melynek kitöltésével ajándékokat is lehetett kapni. A program végén a Tarka Lovas Club jóvoltából lovaskocsin utazhattak a családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában