Fórum

2022.07.21. 15:54

A főtéren találkozott Esztergom polgármestere a lakosokkal

A város főterén tartott lakossági fórumot Hernádi Ádám. Az eseményt nagy érdeklődés övezte.

Várvizi Tamás

Nagy volt az érdeklődés a rendhagyó fórum iránt

Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

A polgármester Facebook-posztban invitálta a helyieket július 20-a szerdára. A posztban az is olvasható volt, hogy a Széchenyi térre meghirdetett eseményen az esztergomiak a város első emberével röviden megbeszélhetik, hogy miként látják Esztergom jelenét és miképp képzelik el a jövőjét. 

A hőség és a nyári szabadságok ellenére viszonylag sokan éltek a Hernádi Ádám által felkínált lehetőséggel. A több tucatnyi érdeklődő ezen a kötetlenséget kínáló lakossági fórumon, közös beszélgetésen főként Esztergom már elindult és tervezett nagyberuházásairól kérdezték a megyei jogú város polgármesterét. Emellett többen saját lakókörnyezetük fejlesztésével, a kulturális intézmények és helyi fürdők helyzetével, vagy éppen a város különböző pontjainak zöldkörnyezetével, illetve tervezett parkolótérrel, tervezett körforgalommal kapcsolatosan faggatták a polgármestert. 

A fórum után a városvezető következő posztjában írta:

A tapasztalatok azt mutatják van igény az ilyen találkozásokra, ezért a jövőben többször is megismételjük! Köszönöm a bizalmunkat, hogy megosztották velem problémáikat és ötleteiket! Találkozzunk legközelebb! Az időpontot itt a Facebookon fogjuk közzétenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában