Bakancslistás fotótéma

2022.06.04. 13:21

Ritka látvány: fotókon a Tata felett elhúzó Gripenek

Bakó Krisztiánnak köszönhetően azok is láthatják a Tata felett áthúzó vadászgépeket, akik lemaradtak a szombat délelőtti eseményről.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Bakó Krisztián fotóblog

Szombat délelőtt sokak felfigyelhettek a nagy hanggal érkező Gripenekre, amelyek Tata felett húztak át. A különleges és ritka pillanatokat Bakó Krisztián fotós is megörökítette. 

Ahogy közösségi oldalán, bejegyzésében fogalmazott, ez mindig is egy bakancslistás fotótéma volt számára, de sosem jutott el Kecskemétre, hogy korábban készíthessen fotókat a vadászgépekről. Most a 14. Tatai Patarának köszönhetően házhoz jött a vágyott téma, így Krisztián nem is tétlenkedett, fényképezőgépet ragadt és megörökítette a különleges látványt. 

A tekintélyt parancsoló vadászgépekről videót is készítettünk, amely a Gripenek hangját is átadja azok számára, akik lemaradtak a pár másodpercig tartó mutatványról. A gépeket nem csak Tata felett, Vértessomlón is lencsevére kapták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában