Ügyintézés elhalasztva

2022.06.01. 18:20

Költözés miatt bezár a T-Szol Központi Ügyfélszolgálata, de csak ideiglenesen

A telefonos ügyintézést is felfüggesztik egy időre. E-mailben lesz érdemes hozzájuk fordulni.

Kemma.hu

A tatabányai szolgáltató központi ügyfélszolgálati irodája a jelenlegi – Fő tér 18/E alatti – címről elköltözik a Megyeháza téri Városkapu Szolgáltató és
Üzletházba. A költözés miatt június 2., csütörtöktől az ügyfélszolgálati ügyintézést ideiglenesen felfüggesztik.

A T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában a személyes és telefonos ügyfélfogadásra sem lesz lehetőség, de ez nem befolyásolja az e-mailek fogadását a
[email protected] címen. Műszaki hiba esetén pedig továbbra is elérhetők a cég kollégái az éjjel-nappal hívható 34/200 288-as telefonszámon és a [email protected] e-mail címen.

A telefonos ügyintézés június 7-től lesz újra elérhető, a személyes ügyintézés azonban kizárólag a 34/600-700-as számon történő telefonos előzetes egyeztetés után lesz lehetséges. Az online időpontfoglalás pedig ideiglenesen szünetel majd. Technikai okok miatt június 10-én, pénteken az ügyfélszolgálat ismét bezár egy napra, mind a személyes, mind a telefonos ügyintézést tekintve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában