Beruházás

2022.05.12. 15:16

Belső fotókon az esztergomi multicsarnok - néhány hónap, és elkészül

Az 500 fős multifunkciós sport- és rendezvénycsarnok építésének állapotáról Hernádi Ádám számolt be képes Facebook-posztban.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok felújítási munkálatai jó ütemben haladnak, derült ki Hernádi Ádám polgármester Facebook-posztjából. Mint beszámolt: a csarnokban elkezdődtek a belső munkálatok, illetve hamarosan a külső burkolatot is megkapja az épület.

Már csak néhány hónapot kell arra várni, hogy a sportot szeretők birtokukba vehessék az épületet. 

– tette hozzá posztban.

Az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok megújítása tavaly kezdődött, az épületet 2021 nyarán bontották le, hogy egy multifunkciós rendezvénycsarnokként újuljon meg. 

Az esztergomi önkormányzat és az Esztergomi Vitézek RAFC ennek érdekében együttműködési megállapodást kötött. A Vitézek a kézilabdaszakosztálya számára Tao-támogatást igényelt a Magyar Kézilabda Szövetségtől egy 500 fő befogadóképességű multifunkciós rendezvénycsarnok építésére. A város hozzájárulását adta, hogy a támogatási kérelemben a klub a beruházás megvalósítási helyeként a Pézsa Tibor Sportcsarnokot jelölje meg. Az új épület az esztergomi önkormányzat tulajdonában marad majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában