Felépülés

2022.04.07. 14:13

Túl van az életveszélyen Marika: a tatabányai mentősöknek mondott köszönetet

Mikus István és felesége, Marika látogatott el a tatabányai mentőállomás dolgozóihoz. Két mentőegység stabilizálta az állapotát nemrégiben.

Kemma.hu

Forrás: Tatabánya Mentőállomás/ Facebook

A tatabányai mentőállomáson járt április 3-án, vasárnap Mikus István és felesége. Marika életveszélyes állapotban volt, amikor mentőt hívtak hozzá nemrégiben. Látogatásáról a Tatabánya Mentőállomás közösségi oldalán számolt be. Szerencsére a hozzá riasztott tatai és tatabányai mentőegységnek sikerült stabilizálni az állapotát, majd a kórházba szállítani őt.

Gratulálunk a Bajtársaknak a sikeres mentéshez! Mindig jó, amikor egy betegünk épen egészségesen meglátogat, vagy csak találkozunk vele.

– fogalmaztak a mentősök, akikhez Marikáék nem érkeztek üres kézzel: hálájuk jeléül apró figyelmességgel lepték meg a mentősöket.

Ők vettek részt a mentésben - Magyar Dániel (Tata), Nagy Zoltán (Tata), Treszl Gábor (Tatabánya), Kathy Zsolt (Tatabánya) és Vermes Tamás (Tatabánya).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában