Szakmai elismerés

2022.04.17. 13:46

Az év vállalkozója lett Gyöngyvér, az arc tatabányai doktora

Radvánszki Gyöngyvér áldozatos és minőségi munkáját a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az Év Vállalkozója címmel ismerte el nemrégiben.

Wágner Zsanett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

– Semmi sem történik véletlenül – szögezi le Radvánszki Gyöngyvér, aki a kétezres évek elején egy szolárium indításában gondolkodott. A későbbiek igazolták, hogy a szolárium ötlete ugyan nem vált be, azonban más annál inkább: elvégezte a kozmetikusiskolát, és rövid idő múlva igen előkelő helyet foglalt el a tatabányai kozmetikusok között.

– Sokat köszönhetek Lingli Sasvári Annának, akivel 2004-ben együtt elindítottuk első kozmetikánkat. Anna aztán anyai örömök elé nézett, és egyedül maradtam a szép, új helységben, a mostani szalonomtól két lépcsőházzal odébb – mondja Gyöngyvér, akit megkeresett a francia kozmetikai cég, a Mary Cohr területi vezetője, Joó István, és felesége, Csiba Katalin mesterkozmetikus.

A tatabányai hölgy tett egy próbát, amiből egy alkalom lett, és aztán még több ezer, a mai napig a Mary Cohr kozmetikai referenciaszalonját vezeti. Sikerült Párizsban is elsajátítani a fortélyokat, elméleti és gyakorlati szinten is. A professzionalizmust hirdeti, miként a francia cég mottója is szól: ők az arc doktorai. 

Gyógyszerészeti gyakorlatból - A kezelésekről érdemes tudni, hogy Jean-Daniel Mondin – egy francia plasztikai sebész úttörőjének fia – elhatározta, hogy gyógyszerészeti gyakorlatát felhasználja, hogy így fejlesszen kozmetikai termékeket, amelyek hozzájárulnak a bőr gyógyulásához és regenerálódásához. Ezeket a csúcstechnológiai formulákat már az édesapja is használta a plasztikai sebészetben, és most is használják a szépségipari szakértők és kozmetikusok különböző kezelések során. 

Gyöngyvér a legmodernebb professzionális kozmetikai gépekkel a leghatékonyabb kezeléseket biztosítja egy helyen. A munkák során alkalmazott magas hatóanyag-tartalmú készítmények otthoni ápolásra és használatra is elérhetőek a szalonban. Mi sem jobb bizonyíték a minőségi munkára és a rendkívüli alapanyagokra, mint a sok-sok visszatérő arc, akikkel az elmúlt évek alatt találkozott. Gyöngyvér azon ritka kozmetikusok egyike, aki kezeléseket ajánl, figyelembe véve azt, hogy mit kíván, mire szomjazik a páciens bőre. Mondhatni, kezei között valóban újjászületnek a hölgyek. 

– Rohanó világunkban egyre kevesebb az idő, mégis egyre több dolgot szeretnénk egyszerre csinálni. A túl sok teendő, a stressz persze nyomot hagy az arcunkon, pedig mindenki fiatal szeretne maradni. Az időt megállítani ugyan nem tudom, de a Catio Clean-kezelést bátran ajánlom – emel ki egy népszerű módszert, majd beavat a részletekbe is. 

Radvánszki Gyöngyvér határidőnaplójában már csak nyárra van szabad hely (Forrás: Novotni Ákos / 24 Óra)

– Ez egy mélytisztító és szépítő arckezelés, melyet két lépésben végzünk. Először termoelektrodával dolgozunk, a meleg folyósítja a kezelés során használt zselét, így könnyen penetrálódik, vagyis beépül a bőrbe, miközben eltávolítja a felgyülemlett toxinokat. A második lépést nem árulom el, jöjjenek, és próbálják ki személyesen a kezelés jótékony hatását – zárja szavait a kozmetikus, aki mérlegképes könyvelőként régen még a számok doktora volt, ma pedig az arcé. Radvánszki Gyöngyvér korábbi elismerései: 2015-ben minősítő oklevél, 2017-ben pedig megyei mesteroklevél. 

Családi vállalkozás indult januárban - Gyöngyvér lánya, Tímea októberben végezte el a kozmetikus­iskolát. Januárban elkezdett dolgozni édesanyja mellett a Bárdos László utcai szalonban. Gyöngyvér szerint a családi vállalkozás csak úgy működhet, ha a lánya túlszárnyalja őt a szakmában. És ezennel megszülethet a francia cég második tatabányai képviselője. – Nagyon nagy szeretetben és nagyon jól tudunk együtt dolgozni – mondja a tatabányai kozmetikus, akinek a lánya óvónőként dolgozik, mellette pedig szívesen sminkel, kozmetikus is. Úgy tudjuk, hogy a Mary Cohr-­tanfolyamokat a nyáron elkezdi. A Radvánszki család szívesen tölti együtt az időt, de gyakran baráti társaságban is, emellett szeretnek utazni. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában