Ukrán válság

2022.02.24. 14:05

Megnövekedett katonai járműforgalom várható Tata környékén

A tájékoztatás szerint a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik rá, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár közösségi oldalán tette közzé közleményét, mely szerint megnövekedett katonai járműforgalom várható február 24-én és 25-én Tata környékén.

Február 24-én reggel este nyolc óráig a Tata laktanya, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Lábatlan, Bajót, Bajna, Héreg, Tarján, Agostyán és a Tata laktanya közötti útvonalon tapasztalhatnak a közlekedők nagyobb mozgolódást.

Február 25-én reggel fél öt és délután fél két óra között a Tata laktanya, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Lábatlan, Bajót, Bajna, Héreg, Tarján, Agostyán és a Tata laktanya útvonalon lesz komolyabb a katonai járműforgalom. A tájékoztatás szerint a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik rá, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában