Tisztelet

2021.11.02. 16:44

Vendégül látták a kisbéri időseket, a felszolgálásban sem volt hiba

A szépkorúaké volt a főszerep Kisbér idősek napi ünnepségén. Sinkovicz Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit köszöntötte őket.

Sz. D.

A Wass Albert Művelődési Központ adott otthont az idősek napi ünnepségnek Kisbéren nemrégiben. A megjelenteket a város önkormányzata, valamint a művelődési központ és Városi Könyvtár munkatársai nevében Iványiné Kele Márta, az intézmény igazgatója köszöntötte.

Ezt követően Sinkovicz Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselője mondta el értékes gondolatait. Mindannyian hosszú, boldog idős kort és sok egészségben eltöltött évet kívántak a kisbéri szépkorúaknak.

Sokan voltak a vendégek, őket ünnepelte ezen a napon a település (Fotó: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook)

Az ünnepség folytatásaként a hagyományoknak megfelelően Sinkovicz Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit köszöntötte a 86 éves Csikós Imrénét, a legidősebb hölgyet, és a 85 éves Kiss Bálintot, a legidősebb urat. A megjelentek Balogh Petra, a Petőfi Sándor Általános Iskola 8. osztályos tanulójától hallhattak népdalokat.

A 86 éves Csikós Imrénét virággal köszöntötte Sinkovicz Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit (Fotó: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook)

Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László ezt követően felvidéki nótapáros népdalokkal és operett dalokkal örvendeztette meg az ünnepelteket a Petőfi Sándor Általános Iskola konyhás lányainak és asszonyainak finom vacsorája alatt és után. Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László felvidéki nótapáros egyébként ez év júliusában Budapesten a Duna Palotában, a Magyar nóta ünnepnapja alkalmából megtartott rendezvényen kapta meg a Dankó Pista Életműdíj elismerést. A vacsora felszolgálásában egyébként a polgármester és a képviselő asszony is nagy örömmel segédkezett.

Ezek is érdekelhetik