erőpróba

2021.11.05. 17:00

Ettől a videótól leesik az állad: foggal húzta el a T72-est a magyar Popeye Tatán

Elképesztő, mit vitt véghez Tatán Sinka Zsolt, akit sokan a magyar Popeye-nek hívnak: egy cirka 41 tonnás T72-es tankot húzott el a fogaival.

Kemma.hu

Elképesztő, mit vitt véghez Tatán Sinka Zsolt, akit sokan a magyar Popeye-nek hívnak: egy cirka 41 tonnás T72-es tankot húzott el a fogaival.

Forrás: honvedelem.hu

Fotó: Szováthy Kinga

Sinka Zsolt, a magyar Popeye a fogaival elhúzott egy több mint 40 tonnás tankot november 5-én, Tatán. A magyar erősport egyik legismertebb képviselője előre bejelentette, mire készül: rekordra. Nos, nem becsülte alá a képességeit, ugyanis ahogy az a honvedelem.hu beszámolójából is kiderült, valóban megmozdított egy T-72-est úgy, hogy az ahhoz rögzített kötelet a fogai közé húzta.

A TV2 Mokkájában egy nappal a nem mindennapi erőpróba előtt elmondta, hogy amikor Arnold Schwarzenegger itt volt Magyarországon, akkor találkozott is vele, és beszéltek vele arról, hogy ha neki van egy katonai (army) parkja, akkor mi lenne, ha Zsolt elhúzna egy tankot. Így a nagy tettről videót is küldenek, küldtek a terminátor ikonikus megformálójának. Zsolt beszámolója szerint a sikeres kísérlet egy utazást is jelent Arnoldhoz.

Mint Zsolt Tatán elmondta, nagy sikernek ítéli a napot, többek között azért is, amilyen háttértámogatást kapott a tank elhúzásához. Arról is beszélt, hogy az erősítés mellett a mentális felkészülésre is nagy gondot kellett, kell fordítania egy-egy ilyen elhúzáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában