Személyes dráma

2021.10.01. 12:20

Lajcsi könnyek között vallott: „megválunk egymástól”

Egy ideje már szóbeszéd tárgya volt zenészkörökben, most maga Galambos Lajos árulta el: 23 év után véget ért a kapcsolatuk feleségével, Boglárkával.

Kemma.hu

20210204 Budapest Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi , Life Tv reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Forrás: Máté Krisztián (MK) / Ripost

Fotó: Mate Krisztian

Ahogyan arról a Bors is beszámolt, Lajcsi korábban is utalt már rá, hogy házassága megromlott. Most azonban, mint írtuk, könnyek között, de kerek perec kimondta: 23 év után tönkrement a kapcsolatuk feleségével. Vasárnap este visszatér a képernyőre Hajdú Péter Frizbi című műsora, az első adás vendége pedig többek között Galambos Lajos lesz. A trombitás könnyeivel küszködve ismerte be a LifeTV kamerái előtt, hogy

a házassága nem élte túl az elmúlt hét év megpróbáltatásait.

A közműlopásért és vesztegetésért első fokon 2 év 10 hónapra ítélt trombitaművész már el is költözött a mocsai birtokról, hogy egy mindössze 30 négyzetméteres budapesti lakásban kezdjen új életet. Mint mondta, a magánélete is ráment az ügyre.

– Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem vagyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk – mondta Hajdú Péternek Lajcsi, aki arra a kérdésre, hogy képes lesz-e Bogi nélkül élni, könnyeivel küzdve válaszolt:

– Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek. Az a helyzet, hogy gondolkodni sincs időm ezen. (...) Úgy telnek el a napjaim, hogy semmire nem jut időm. Magam maradtam (...) Készen is lehetnék egy új életre, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben sikerüljön mindent elrendezni – fejtette ki Lajcsi, aki ideje nagy részét már budapesti lakásában tölti és az sem véletlen, hogy elkezdte értékesíteni ingóságait.

– Fel akarom számolni az elmúlt 30 év alatt felhalmozott rengeteg felesleges dolgot. Van például tűzoltóautóm is és rengeteg olyan használati tárgyam, amire nincs szükségem. Mindent eladok. Sokkal kevesebb is elég – mondta a megdöbbent Hajdúnak Galambos Lajos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában