közút

2021.10.25. 14:41

Felújítják a 10-es utat Süttő és Neszmély között, korlátozásra kell számítani

Négy napos felújítási munka veszi kezdetét a szakaszon, amely miatt lassabb lesz a haladás.

Kemma.hu

Már ahogy Tarjánból Tolna felé autózott bő egy hete az ember, hosszabb-rövidebb szakaszokon lassítani volt kénytelen. Erő- és munkagépek szorgoskodtak arra.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a társaság tatabányai mérnöksége október 26-29. között a 10-es főút Süttő és Neszmély közötti szakaszán. A beavatkozások félpályás korlátozás mellett zajlanak, a munkaterületeket lámpás forgalomirányító berendezések fogják biztosítani 2 helyszínen is, adott tájékoztatást a zrt.

A javítási munkák idején torlódással, hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában