Mindennapok

2021.10.13. 09:11

Az anyák mozgalmas életét éli Beatrix, korábbi Tündérszépek-versenyző

Azért jelentkezett, hogy megmutassa: anyaként is helyt tud állni egy szépségversenyen. Rendes Beatrixet most a versenyről és a mindennapjairól kérdeztük.

Raffael Veronika

Azért jelentkezett, hogy megmutassa: anyaként is helyt tud állni egy szépségversenyen. Rendes Beatrixet most a versenyről és a mindennapjairól kérdeztük.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Beküldött

Több hónapja már, hogy a Tündérszépek 2020 megyei fordulója véget ért. Saját rendezésű versenyünkre számos fiatal, esetenként még tanuló lány, nő jelentkezett szerte a megyéből. Így ismerhettük meg a mára már háromgyermekes, 25 éves császári anyukát, Rendes Beatrixot is, aki főállású anyaként neveli lányait: a négyéves Dorkát, a másfél éves Boglárkát és az egy hónapos Nara Grétit.

Beatrix három kislány boldog édesanyjaként emlékszik vissza a versenyre (Fotó: Beküldött / 24 Óra)

Egykori bemutatkozása sokat elárul róla: kiderül belőle, hogy a Skorpió jegyében született, kedveli a popzenét, és az is, hogy a kreatív szakma iránt érdeklődik. Lapunknak elárulta: szerettei inspirálták a részvételre.

– A barátaim bátorítására jelentkeztem a szépségversenyre, mert szerintük ott volt a helyem. Izgatott a gondolat, hogy helyt állhatok a mezőnyben, és persze kíváncsi voltam arra is, hogy anyukaként meddig juthatok el egy ilyen versenyen. A drukk mellett a legfontosabb dolog az volt, hogy a férjem támogatott ebben – emlékezett vissza a jelentkezés körülményeire.

Beatrixnak sajnos a vártnál hamarabb búcsúznia kellett a versenytől, de elmondása szerint nem csüggedt emiatt. Mint mondta, az élet a kamerák lencséi elől hamar visszacsalta őt gyermekei mellé. Fontos küldetésnek tekinti az anyaságot, de közben a jövőre vonatkozóan is sző terveket.

Bemutattuk a megye legszebbjeit

A Tündérszépek 2020 verseny során nap mint nap bemutattunk egy-egy, a megyében élő, tanuló vagy innen származó szépséget, akik közül négy lány (egy a közönség, három pedig a zsűri szavazatai alapján) jutott be a regionális fordulóba. A harminc bekerülő közül ezután a felkészítő tábor és az országos tévéshow-val összekötött országos döntő várt a legszebbekre. A dicsőség mellett számtalan nyereményt bezsebelhettek a hölgyek a Tündérszépeken: a 10 millió forint összdíjazású versenyen egzotikus utazások, egyéves modellszerződés és autóhasználat is gazdára talált.

– Számomra az, hogy ilyen fiatalon három csodálatos kislány édesanyja lehetek, hatalmas boldogság. Életem legcsodálatosabb kalandja ez, ami egyaránt tölt el határtalan örömmel, állandó félelemmel, aggódással, büszkeséggel és szeretettel is. A mindennapjaimat sosem cserélném el máséra, a kicsikkel imádunk együtt csajoskodni – mondta.

Barátai bátorítására jelentkezett a szépségversenyre (Fotó: 24 Óra)

– Teljes állású anyaként a gyermekeim és a háztartás vezetése teszi ki a mindennapjaimat, az új csöppség érkezése is élvezet, minden időmet nekik szentelem. A kislányaim miatt újra belekezdtem a varrásba, ami egyébként a szakmám is, a sok pozitív visszajelzés hatására pedig egyre többet foglalkozom vele, persze, amennyire az időm engedi. Ha már nagyobbak lesznek a lányok, szeretném a varrást egy vállalkozás szintjén csinálni – árulta el az anyuka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában