újdonságok

2021.05.28. 07:00

Megújult a komáromi Tourinform

Megújult a komáromi Tourinform iroda, és az arculatváltás mellett számos új szolgáltatás és kiadvány várja az érdeklődőket.

K. D.

Megújult a komáromi Tourinform iroda, és az arculatváltás mellett számos új szolgáltatás és kiadvány várja az érdeklődőket.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

– A koronavírus-járvány nehéz helyzet elé állította az idegenforgalmi szektort Komáromban is – mondta Nagy Nikolett turisztikai tanácsnok. – A szigorítások alatt sem állt meg a munka. A Tourinform iroda felújítása során a festésen kívül cserélték a padlóburkolatot és a bútorokat is.

A külső megújuláson túl számos új szolgáltatással bővültek, a kicsikre gondolva gyermeksarkot is kialakítottak az irodában. Megjelent a turistáknak szóló idegenforgalmi információs füzet, a Komárom Kalauz is. A kiadványt a Tourinform irodában, a Brigetio Gyógyfürdőben, a szállás- és vendéglátóhelyeken találják meg a városba látogatók, valamint a Magyar Lovas Színházban és a Monostori erődben is hozzáférhető lesz.

A Komárom Kalauz az interneten is elérhető, a www. iranykomarom.hu-n és Komárom weboldalán. Nagy Nikolett hangsúlyozta, a szezonra számos újdonsággal is készülnek, többek között Komáromot népszerűsítő flashmobokkal, városi idegenvezetéssel, kitelepülésekkel, vagy épp a komáromi látványosságokat népszerűsítő videókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában