mentők napja

2021.05.11. 00:45

Nem mindennapi ajándékot kaptak az esztergomi mentősök

A mentők napja alkalmából dr. Völner Pál szombaton ellátogatott az esztergomi mentőállomásra, és ajándék pizzákkal, illetve finom nedűkkel kedveskedett az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) helyben dolgozó munkatársainak.

Walczer P.

Pizzát és egy kis kortyolnivalót is kaptak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Morva László mentőtiszt, tanár, illetve Turi Lajos, Tát polgármestere – aki települése vezetése mellett mentőtisztként is dolgozik – vezette körbe az állomáson Esztergom térségének országgyűlési képviselőjét. A látogatás jó hangulatban telt el, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az épület megtekintését követően közelebbről szemügyre vette a korszerű járműveket is.

Pizzát és egy kis kortyolnivalót is kaptak
Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra

Dr. Völner Pál a szerény ajándék átadását követően elmondta, hogy az elmúlt bő egy évben nagyon nagy teher hárult a mentősökre, ezért szerette volna személyesen is megtapasztalni, hogy milyen körülmények között dolgoznak. Említette, hogy szeretnének segítséget nyújtani az apróbb problémák leküzdésében, a cél pedig az, hogy a mentősök komfortos környezetben végezhessék a munkájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában