összefogás

2021.05.12. 07:45

50 köbméter hulladéktól tisztították meg Tokodaltárót az önkéntesek

50 önkéntes fogott össze, akik 50 köbméternyi hulladéktól szabadították meg a települést.

W. P.

Eredményesen zárult az akció Tokodaltárón is

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Eredményesen zárult a Tisztítsuk meg az országot! Tisztítsuk meg Tokodaltárót! akció, melynek keretében mintegy negyven önkéntes öt különböző helyszínen összesen ötven köbméternyi hulladékot gyűjtött össze.

Eredményesen zárult az akció Tokodaltárón is
Fotó: W. P. / 24 Óra

Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán számolt be arról, hogy a lelkes helyiek mellett a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók csoportja is bekapcsolódott a szervezésbe, illetve a munkába.

A villámakcióiról és környezetvédelmi megmozdulásairól híres önkéntesek Tokod után a szomszédos Tokodaltárón is szerepet vállaltak abban, hogy felszámolják a szemétkupacokat. Petrik József közölte, hogy megtisztult többek között a vasúti sínek melletti terület, a Váci Mihály utca folytatásában lévő akácos, a Gete alatti terület és az úgynevezett OVIT telepre vezető út is.

A település polgármestere azt is megjegyezte, hogy a civilek és az önkéntesek segítségével kezdődött el a munka, de várhatóan ezen a héten gépi erővel is folytatják a hulladéklerakatok felszámolását. Végül megköszönte a résztvevők segítségét és arra kért mindenkit, hogy őrizzék meg együtt a község tisztaságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában