édes ajándék

2021.04.02. 15:29

Különleges csokoládét vitt a Güntner a Szent Borbála Kórházba

Tavaly júniusban a Güntner-Tata Kft. hűsítő jégkrémet osztott a tatabányai Szent Borbála Kórházban, így fejezve ki köszönetüket és hálájukat az egészségügyi dolgozóknak. Az idén húsvét előtt egyedi Güntner borítós táblacsokoládéval érkeztek.

Mórocz Károly

Dr. Kanász Gábor, Szabó János és Schwarczenberger Tamás a csokikkal - együtt, egymásért

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Schwarczenberger Tamás, a Güntner-Tata Kft. ügyvezető igazgatója és Szabó János, a Güntner Csoporthoz tartozó Coolbridge Kft. ügyvezetője édes teherrel érkezett pénteken délután Tatabányára, a Szent Borbála Kórházba. Úgy gondolták, csokiajándékkal köszönik meg az áldozatos munkát.

A tatai kórházban dolgozókkal együtt összesen 1500 tábla Güntneres, maszkos nyuszis táblás csoki talált gazdára. A tatai háziorvosok és gyermekorvosok a csoki mellé maszkot is kaptak. A Güntner-Tata 1400 dolgozója szintén kapott csokoládét.

Dr. Kanász Gábor, Szabó János és Schwarczenberger Tamás a csokikkal – együtt, egymásért
Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

A Szent Borbála Kórház nevében dr. Kanász Gábor főigazgató köszönő szavai után elmondta, hihetetlenül nagy nyomás nehezedik mindenkire, a sajnálatos halálesetek miatt a lelki teher is egyre nagyobb. Hangsúlyozta, mindenkinek javasolja az oltást; a regisztrálást, ha még nem tette meg, illetve azt, hogy szedjenek D-vitamint.

A csokoládék egyedi csomagolást kaptak

A két ügyvezető igazgató levelet is írt, idézzük: „Tisztelt Egészségügyi Dolgozók! Immáron több mint egy éve, hogy Magyarországon is felütötte fejét a Covid-19. Újabb és újabb intézkedéseket kell betartanunk. Hordanunk kell a maszkot, tartanunk kell egymástól a távolságot, nem ünnepelhetünk meg egy jubileumi születésnapot a kedvenc éttermünkben, nem nézhetjük meg a legújabb Oscar-díjra jelölt filmet a moziban, és nem hallgathatjuk meg kedvenc zenekarunkat élőben. Míg a társadalom jelentős része a fentiek miatt küzd lelki gyötrelmeivel, addig Önök, a frontvonalban dolgozók rendkívüli elhivatottságukról tanúbizonyságot téve mindvégig kitartottak és még most is kitartanak, amikor az új megfertőződések és halálozások száma napról napra rekordokat dönt. Fáradhatatlanságukat egy egyedi csokoládéval szeretnénk megköszönni a Güntner és a Coolbridge munkatársainak nevében.”

Schwarczenberger Tamás az Üzemi Tanács elnökének, Gulyás Ferencnek adta át a csokoládét

Sok finomság érkezett és érkezik

Örvendetes, hogy a napokban több helyről is érkezett és érkezik ajándék a kórházba. Ahogyan Facebook oldalukon is látható-olvasható, Környéről süteményeket, Vértesszőlős lakói kávét, teát, üdítőt és szintén süteményt juttattak el Tatabányára. A Közért+ digitális termelői piac kínálatából több láda alma érkezett. Az oltóponton dolgozókat a Spejz csapata finom pizzákkal lepte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában