Helyszíni videón a tatai tömeges oltás: több mint 1000 ember kapott Pfizert

Újabb monstre oltás volt a tatai oltóponton, ahol ezúttat a Pfizer vakcináját kapták meg az arra beutaltak.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tata Város

Mint arról beszámoltunk, március 27-én szombaton is nagy volumenű oltást szerveztek a tatai oltóponton, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben. Ekkor a Pfizer vakcinájával oltották a tatai és tatabányai járásbelieket.

A tatai Facebook-oldal helyszíni videót is közölt az eseményről. Mint posztjukban írták, zökkenőmentesen, jól szervezetten zajlott a vakcinák beadása. A helyszínen az önkormányzat, a Szociális Alapellátó Intézmény, a közterület-felügyelet, a honvédség és a rendőrség irányította a forgalmat és segítette az oltásra érkezőket.

A videóban megszólalt az egyik idős beoltott, aki elmondta: nagyon régóta várta az oltást, hiszen nem tud elmenni sehová, például családtagokhoz, barátokhoz. Így viszont több lehetősége nyílik erre. Az oltás menetével is meg volt elégedve, a sor gyorsan haladt.

Tatán ez a többedik ilyen jellegű szervezett monstre oltás volt az oltóponton. Legutóbb a héten, kedden és szerdán oltottak több mint 2000 embert a Szputnyik V-tel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában