Folytatódik a tömeges oltás Tatán: ismét több mint 2100 embert várnak

Rigó Balázs tatai alpolgármester videós tájékoztatóban mondta el a legfontosabb tudnivalókat a soron következő tömeges oltásról.

Kemma.hu

Rigó Balázs tatai alpolgármester tájékoztatott a soron következő tömeges oltás részleteiről

Forrás: Tata Város/Facebook

Március 23-án és 24-én, azaz kedden és szerdán összesen több mint 2100 fő beoltására készülnek Tatán, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet rendelőintézeti épületében, ahol Szputnyik V vakcinával fognak oltani, öt oltóponton – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">mondta el legfrissebb Covid-tájékoztatójában Rigó Balázs alpolgármester.

Ahogy a korábbi tömeges oltás alkalmával, úgy ezúttal is rendőrök, katonák, polgárőrök és közterület felügyelők fogják irányítani a forgalmat, és ismét megnyitják az Esterházy-kastély hátsó parkolóját. Ezúttal úgynevezett vakcina-járat is fogja segíteni az oltást: a helyi szociális alapellátó kisbusza reggel fél 7-től 16.30-ig, félórás időközönként fogja szállítani az oltásra érkezőket a buszállomás és a rendelőintézet között. Ezzel az idősebbek és a mozgásukban korlátozottak is könnyen eljutnak az oltás helyszínére – mondta az alpolgármester.

Rigó Balázs azt kéri, aki teheti, az kitöltve hozza magával a regisztrációhoz szükséges hozzájáruló nyilatkozatot, ezzel jelentősen meggyorsítva a betegfelvételt. A kinyomtatott dokumentum a város több pontján elérhető: a helyi Penny Market és Interspar üzletekben, valamint a Magyary Zoltán Művelődési Központ előterében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában