Bezárt kórházi osztályok Tatán: a betegek otthonában folytatják rehabilitációt

A tatai rehabilitációs osztályok bezárásával átszervezték a betegellátást. A cél az, hogy ne szakadjanak meg a rehabilitációs folyamatok.

Kemma.hu

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Mohai Balázs

Ahogy arról beszámoltunk, Tatán átmenetileg bezárt a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály, a dolgozókat átirányították a tatabányai kórházba. A Szent Borbála Kórház tájékoztatása szerint kiemelten fontosnak tartják, hogy a megkezdett rehabilitáció ne szakadjon meg. Épp ezért a gyógytornászok otthonukba keresik fel a betegeket, és ott folytatják a közös munkát. Az orvosi segítséget szinten otthonukban dr. Gradsack Mária főorvosnő biztosítja.

A bezárás miatt a Mozgásszervi Rehabilitációs Ambulancia a tatai szakrendelőben, az urológia helyiségében fogadja a betegeket. A szakrendelés háziorvosi beutalóval és időpont egyeztetés után vehető igénybe minden szerdán. Időpontot telefonon számok egyikén lehet kérni: 06 34/586-724 vagy a 06-34/586-725.

A Gőzfürdőben megkezdett gyógytornát két helyszínen a Dózsa György úti telephelyen, vagy a kórház külső telephelyén, a Bánhidai ltp.103-105. szám alatti Gyógytorna fizioterápia rendelőben folytathatják betegeink. Bejelentkezéseket a 06-34/301-995-ös telefonszámon fogad az intézmény. A járvány terjedésének megakadályozása céljából az online gyógytorna lehetőséget is tudnak biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában