licit

2020.09.30. 21:12

Tata ifjú világbajnoka megmutatta, mekkora szíve van

Esztergályos Patrik ifjúsági világbajnok párbajtőrözőt, az első Exatlon férfi bajnokát nem kell bemutatni olvasóinknak. A fiatalember most megmutatta, mekkora szíve van: SMA-s testvéreknek szeretne segíteni.

Kemma.hu

Esztergályos Patrik ifjúsági világbajnok párbajtőröző, az első Exatlon férfi bajnoka most megmutatta, mekkora szíve van.

Forrás: TV2

Az első Exatlon Hungary második helyezettje, Esztergályos Patrik amellett, hogy Postiq marketingügynökségében dolgozik, visszatért a víváshoz is az idén. A tatai ifjúsági olimpiai bajnok most azonban nem a páston vívott, hanem társasjátékozott a két SMA-s fiút nevelő Bazsó-családnál Tatabányán.

Látogatása több volt játéknál persze, ugyanis a háromgyermekes Bea és Ádám két gyermeke gerincvelői izomsorvadásban szenved, Patrik pedig segíteni szeretne nekik: árverésre bocsájtja az Exatlonos pólóját. A Tények Pluszban kiemelte: azt szeretné megmutatni, milyen vagányan él együtt a család, és tesznek meg a szülők mindent a gyerekekért.

A Bazsó-Varga család történetét a Kemma.hu is bemutatta, sorsukat nyomon követjük. A családnak sokan segítettek, hogy emeleti tömblakásukból élhetőbb, akadálymentes otthonba költözzenek, de az aranyszívű tatabányai rockerek, a Tunderground Club is szívükön viselik sorsukat. Érdekesség: a csapat alapító ötletgazdája Patrik édesapja, Esztergályos Zsolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában