Felújítás

2020.07.04. 12:13

Újra aszfaltoznának Dágon

Nemrégiben írta ki a Belügyminisztérium azt az önkormányzati fejlesztéseket támogató pályázatot, melynek keretében egy újabb, rossz állapotban lévő útszakaszt újíthatnának fel, így Dágon a Hunyadi utcára esett a választásuk.

W. P.

Új burkolatot kaphat az utca

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Mivel Dág kistelepülésnek számít, így pusztán az önkormányzat a saját bevételeire támaszkodva nem tud nagy volumenű beruházásokat megvalósítani. Éppen ezért igyekeznek minden pályázati lehetőséget megragadni. Az elmúlt években a különböző programokon keresztül elnyert támogatásokból több út- és járdaszakasz felújítását is elvégezhették. Nemrégiben írta ki a Belügyminisztérium azt az önkormányzati fejlesztéseket támogató pályázatot, melynek keretében akár lehetőségük nyílna arra is, hogy egy újabb, rossz állapotban lévő útszakaszt újítsanak fel.

Új burkolatot kaphat az utca (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

A most benyújtandó pályázatuk az Arany János utcából leágazó és az Oszuska Miklós Sportcsarnok előtt elhaladó Hunyadi János utcát érintené. Terveik között szerepel, hogy a szükséges előkészítő munkák elvégzése után mintegy négyszáz méternyi útszakaszt látnának el új aszfaltburkolattal, illetve szegélykövekkel is megerősítenék az utat. A dágiak bíznak benne, hogy pozitívan bírálják majd el a pályázatukat és a döntés időpontjától függően talán ősszel vagy jövő tavasszal el is kezdődhet a kivitelezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában