szavazás

2019.12.16. 11:02

Olvasóink többsége otthon készül a közelgő ünnepekre

Legtöbb olvasónk az adventi események helyett otthon készülődik a közelgő ünnepekre.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Lassan elérkezik a szeretet ünnepe, vasárnap már a harmadik gyertyát gyújtottuk meg az adventi koszorún. Ebben az időszakban a megye városaiban és településein számtalan program lehetőség kínálkozik, a közös készülődésre és ünneplésre. Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy az olvasóink milyen adventi rendezvényeken vesznek részt a karácsonyt megelőző készülődés időszakában.

Olvasóink többsége (53 százalék) nem jár adventi rendezvényekre és inkább otthon, családi körben készülődik a karácsonyra. Azonban sokan vannak azok is (32 százalék), akik ellátogatnak az adventi vásárokba és egy kellemes forralt bor mellett beszélgetve és a vásár hangulatát átélve töltekeznek. Az olvasóink egy kisebb része (11 százalék) lakóhelyéhez közeli eseményeken vesz részt családjával. Kevesen (4 százalék), de vannak olyan olvasóink is, akik koncertekkel hangolódnak a közelgő ünnepekre.

[eweb-voting id="1938150"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában