beruházás

2019.10.15. 17:45

Új sportpályát adtak át a Kőkútiban

A városi sportcsarnok és a jégsátor közötti részen kilenc különböző mozgásos játék lebonyolítására lett alkalmas.

Sugár Gabi

Az intézményben évfolyamonként három osztály működik: öko-, Minerva és sporttagozat.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Boldogan rohantak a gyerekek a színes pálya felé. A Kőkúti Általános Iskola ugyanis újabb sportpályával lett gazdagabb, amelyet október 15-én adtak át. Kőhalmi Zoltán, a Kőkúti Általános Iskola intézményvezetője elmondta: a diákok a szünetekben, a testnevelés órákon, és a délutáni foglalkozásokon is előszeretettel használják a pályára felfestett játékokat a diákok. A darts és ugróiskola mellett itt gyakorolhatják a lábteniszt, a távolba ugrást, vagy sor és váltó-versenyezhetnek, sőt kétpályás ügyességi játék lebonyolítására is alkalmas a pálya.

A színes aszfaltozott 32 x 16 méteres terület kialakítása hozzávetőlegesen tízmillió forintba került. A megépítését segítette a Tatabányai Tankerületi Igazgatóság, a Tatai Önkormányzat, valamint az iskolában működő szervezetek és persze a szülők is.


Az intézményben évfolyamonként három osztály működik: öko-, Minerva és sporttagozat. (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában