ezt látni kell

2019.08.31. 15:10

„Almásiszusizütö” – beletört az itt forgató hollywoodi sztárok nyelve Almásfüzitőbe

Talán Ferenctől, a karbantartótól kellett volna nyelvleckét vennie Jamie Foxxnak és Taron Egertonnak, amikor itt forgatták a Robin Hoodot. De legalább azt már tudják, hogy a város valóban létezik.

Sz. A.

Talán Ferenctől, a karbantartótól kellett volna nyelvleckét vennie Jamie Foxxnak és Taron Egertonnak, amikor itt forgatták a Robin Hoodot.

Forrás: Facebook

Nagyjából azzal egy időben, amikor Jennifer Lawrence forgatta Almásfüzitőn a Vörös veréb című mozit, más hollywoodi nagyágyúk is megfordultak az egykori timföldgyárban. Ferenc, a karbantartó a szőke szépségről mesélt akkor nekünk, pedig Taron Egerton és az Oscar-díjas Jamie Foxx is itt forgatta akkor a Robin Hoodot.

A Borsonline-on találtunk is egy riportot a forgatásról, amelyben Návai Anikó beszélgetett a két filmsztárral, és azt is elárulta nekik, hogy nem egy „képzeletbeli” város kulisszái között vannak, hanem egy létező településen. És ha már így alakult, meg is próbálta velük kimondatni Almásfüzitő nevét. Az első próbálkozások után, becsületükre legyen mondva, egészen jól megoldották a „nyelvtörőt”:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában