fejlesztés

2019.06.10. 10:00

Felújították a községházát Ácsteszéren

Tovább épült és szépült Ácsteszér, a bakonyi kistelepülés. Ezúttal a községháza kapott új külsőt és belsőt.

N. T.

Czunyiné dr. Bertalan Judit beszédét hallgatták a résztvevők

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Több mint ötvenmillió forintból újult meg kívül-belül az elmúlt időszakban az ácsteszéri községháza, köszönhetően a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak. Az átadáson Vuts Norbert köszöntötte a megjelenteket. A polgármester beszédében kiemelte, ha egy település fontosnak tartja, hogy központi épülete megújuljon, az mindig példaértékű. Czunyi­né dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy az elmúlt időszakban folyamatosan épült és szépült a település, amelyek mind az itt élők mindennapjait segítik.

– A Magyar Falu Program pedig újabb lehetőségeket nyit a község és a térség életében is – emelte ki a képviselő.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében elmondta, hogy újabb fontos beruházás zárult le szűkebb hazánkban.

– Nagy öröm, hogy Ácsteszér polgármesteri hivatalának felújításához a megyei önkormányzat is hozzájárulhatott. Nemcsak szebb és korszerűbb lett, de a jövőben költséghatékonyabban is működik – hangsúlyozta az elnök.

Czunyiné dr. Bertalan Judit, Vuts Norbert és Popovics György (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában