munka ünnepe

2019.05.01. 09:42

A Silhouette balett-tel és neves válogatott focistával ünnepel május 1-jén Kecskéd

Számos program várja a kecskédieket és a településre látogatókat a május 1-jei ünnepen. A sorban tánc, extrém sport és profi foci is helyet kapott.

W. Zs.

Kecskéd életében minden esztendőben fontos esemény a falunap-majális, amelyet a hagyományokhoz híven május 1-jén szervez meg az önkormányzat. A rendezvény már a reggeli órákban kezdetét vette a Burschen Kapelle zenés ébresztőjével.

A programok részeként megtartott Sejba kupa díjugratása 11 órakor várható, kora délután pedig fogathajtó versenyre invitálják az érdeklődőket. Ugyancsak 13 órakor fakanalat ragadnak a főzőversenyre jelentkezett csoport tagjai, 14 órától pedig Disztl Péter válogatott kapus, a ’86-os labdarúgó VB résztvevője bemutató edzést tart. A kulturális blokkban Joós Tamás, Violin király és Hanga királykisasszony című zenés mesejátéka, majd a Vértesszőlősi Sport­egyesület Mazsorett szakosztály műsora látható.

Körülbelül 16.30 után a Silhouette Ba­lett kecskédi csoportjának fellépése és a Dancing Feet Akrobatikus Rock and Roll Sport­egyesület versenyző csoportjainak bemutatója következik. Ezután Legyél Te is rocksztár! – Pound bemutató lesz a színpadon, végül a lóerők és extrémsportok vonzásában címmel Horváth Lajos (Laller) krosszmotoros és Bajnok Gábor terepfutó mesél izgalmas, sportos élményeikről.

Kísérőprogramként íjászkodni lehet a Bendegúz Vére Hagyományőrző és Íjász Egyesület jóvoltából és kézműveskuckó is várja a gyermekeket. Az ugrálóvár, az arcfestés, a tombola sem marad el, sőt még fakanálbáb is készíthető. A helyszín a már megszokott sportpálya és környéke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában