szívvel-ritmussal

2019.01.31. 15:30

Könnyeivel küszködve köszönte meg a zenészeknek a segítséget az esztergomi háztűz károsultja

Jótékonysági koncerttel segített a hétvégén több zenész az esztergomi Pálmán Fecónak, a Visegrádi úti háztűz károsultjának.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy esztergomi ingatlan decemberben vált a lángok martalékává, megsemmisült minden ingóság. Pálmán Fecó a háztűz károsultja személyes emléktárgyait is elvesztette a tűz során.

A tulajdonos aznap csak rövid időre hagyta el otthonát és nem is sejtette, hogy már nem lesz hová hazatérnie. A volt zenésztársak, ismerősök és a Sportalsó nevű szórakozóhely csapata a történtek után elhatározták, hogy segélykoncerttel járulnak hozzá életének újrakezdéséhez.

Az estét az Üzemi Terület nevű zenekar nyitotta, akik régi barátai Fecónak. Őket a hosszú idő után újra fellépő Yerblues követte, amely a szerencsétlenül járt énekessel kiegészülve örvendeztette meg rajongóit.

Zárásként Stula és barátai muzsikáltak a lelkes közönségnek. A blues és hard rock örökzöld dalokat felvonultató segélykoncerten a szervezők százharminc ezer forintot gyűjtöttek össze Pálmán Fecónak, aki a könnyeivel küszködve köszönte meg a segítséget.

Pálmán Fecó is énekelt a koncerten (Fotó: W. P. / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában