jótékonyság

2018.12.13. 11:30

Több mint félmillió forintot gyűjtöttek a súlyosan beteg Bandika javára Kisbéren

András tizenhat éve jött világra. Születése közben oxigénhiány lépett fel nála, emiatt azóta is súlyos betegen éli életét.

P. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. P.

Makó Bandikát évek óta édesanyja, Megyesi Zsuzsa egyedül neveli a Kisbérhez tartozó Apáti-pusztán. A családnak nagyon nehéz a helyzete, mert Bandika speciális ellátást igényel.

Bár anyukája és nagyobb testvérei mindent megtesznek érte, mégis gyakran kell kórházba vinni. Ezekben a napokban is ott van, ezért nem tudott jelen lenni azon a jótékonysági gálaműsoron sem, amit az elmúlt szombaton rendeztek az ő javára a művelődési házban.

A program főszervezőjétől, Falusiné Soós Katalintól megtudtuk, hogy a színházteremben alig akadt üres szék, több mint háromszázan hallgatták Sinkovicz Zoltán polgármester beszédét, majd megtekintették a műsort.

Fellépett a Langallik és a Kislangallik Táncegyüttes, a gimnázium színjátszóköre, a mazsorettek, a Pro Cantata Együttes, Baracs Gergő, Mrázik Laura és Tihanyi Dániel is. Az adományokból több mint félmillió forint gyűlt össze, amit hétfőn átutaltak a 62900029-10000764 számú számlára.

A családnak nagyon nehéz a helyzete, mert Bandika speciális ellátást igényel (Fotó: P. P. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában