kitüntetés

2018.12.13. 14:00

72 esztergomi jó tanuló és jó sportoló vehetett át elismerést

Szerdán vehették át az iskolások a jó tanuló és jó sportoló díjakat az esztergomi vár lovagtermében.

P. Z.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

Hetvenkét jó tanuló, jó sportoló vehetett át elismerést December 12-é szerdán. Az esztergomi vár lovagtermében ünnepelték a hagyományos Jó tanuló, jó sportoló pályázatra jelentkező győztes gyerekeket.

A királyváros rendkívül aktív, tömegsportban és egyéni sportágakban egyaránt évtizedek óta színes és eredményes életének hű kirakata a Jó tanuló, jó sportoló pályázat.

A Jótanuló, jósportoló díjak átadásán összesen 72 elismerést osztottak ki. (Fotó: P. Z. / 24 Óra)

Az ünnepség elején Romanek Etelka polgármester, Erős Gábor, a Köznevelési, Ifjúság és Sport Bizottság elnöke, valamint a meghívott vendég, Baji Balázs, bronzérmes világ- és ezüst érmes Európa-bajnok gátfutó adta át Maráz Zsuzsanna többszörös díjas, rekordernek a „Korányi József – Esztergom sportjáért” kitüntetést.

A díjakat nem és hat különböző korcsoporti kategóriában adták ki (Fotó: P. Z. / 24 Óra)

A Jó tanuló, jó sportoló díjak átadásán összesen 72 elismerést osztottak ki. A díjakat nem és hat különböző korcsoporti kategóriában adták ki, az aranyérmesek serleget, az ezüst- és bronzérmesek érmet és oklevelet vehettek át. A kitüntetések mellett a Jó tanuló, jó sportoló pályázatra jelentkezők mindegyike egy-egy tábla csokoládét és oklevelet kapott.

Az esztergomi vár lovagtermében tartották az eseményt (Fotó: P. Z. / 24 Óra)
Erős Gábor, a Köznevelési, Ifjúság és Sport Bizottság elnöke (Fotó: P. Z. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában