romantika a köbön

2018.07.23. 20:00

A szezon talán legromantikusabb lánykérésének adott otthont Tata

A szerelem egyik gyönyörű állomása az eljegyzés. Forró Máté gondoskodott róla, hogy párja, Annabella sose felejtse el ezt a napot. Sőt: nemcsak ő, de a tatai Vízzene, és immár az internet közönsége sem fogja.

Szénási Szimonetta

A fiatalok már régóta alkotnak egy párt

Forró Máté saját bevallása szerint hisz a nálánál sokkal bölcsebbeknek, az ezoterikus dolgokban, és vallja, hogy az embernek át kell adnia magát a hirtelen jött ötleteinek. Ilyen alappal csak valami különleges jöhetett szóba nála a lánykérésnél is. Végül a hármas szám köré épült a nagy esemény, ami már az ókori bölcsek szerint is mágikus erővel bírt. Egy régi mondás szerint pedig ha valamihez három dolog köthető, azt az ember sosem felejti el.

A fiatalok már régóta alkotnak egy párt

Máté ennek alapján szerette volna felépíteni a lánykérést, garantálva ezzel, hogy kedvesének, Varga Annabellának örök emlék lesz.

– Egyáltalán nem volt könnyű feladat, hiszen bármennyire is szeretem és ismerem a párom, nagyon nehéz volt beleképzelnem magam az ő helyzetébe, és kitalálnom azt, hogyan tudnám Bellát elvarázsolni – vallotta be az újdonsült vőlegény.

A fiatalember végül helyszínként Tata mellett döntött, hiszen mostanra már menyasszonya egész fiatalkora oda köthető. – Annabella több mint tíz éve fut az Öreg-tó körül, oda járt iskolába is, ez egy igazán ikonikus helyszín a számára. Anno a Víz, Zene, Virág Fesztiválon ismerkedtünk meg, így adta magát, hogy akkorra essen az eljegyzés. Harmadiknak pedig a szörfözést választottam. Ez a sportág a kedvesem mellett a másik nagy szerelmem, amivel én ismertettem össze Bellát – mesélte mosolyogva Máté.

Így állt össze a mágikus hármas: a sportos, fiatal lány kezét a „Vízzenén”, az Öreg-tó vizén egy szörfdeszkán ringva kérték meg. Annabella elárulta, hogy nagyon meglepte a dolog, mert bár régóta célozgatott rá, hogy készen áll a komolyabb elköteleződésre, mégsem vett észre semmit a hónapokig tartó előkészületekből.

– Nagyon vicces volt, mert Bella már régóta rágta a fülem, így nagyon nehéz volt eltitkolnom, mire készülök. Álmában, egy darab cérna segítségével mértem meg a gyűrűsujját. Az ékszervásárlás után a nővéremet kértem meg, hogy jöjjön el a párjával, Kováts Balázzsal – aki fotós, és drónokkal is dolgozik – , és vegye videóra az eseményt. Az időjárás miatt mindenképp meg akartam várni a tavaszt, bár az így is közbeszólt: az ominózus napon egész délelőtt esett az eső, de szerencsére délutánra kisütött a nap, így ki tudtunk menni a vízre. Még arra kellett magyarázatot találnom, miért menjünk egy deszkán, de Annabella végül rám hagyta mondván, mániákus szörfösként mindent ki akarok próbálni. Az izgatottságomat is ennek tudta be.

– Igen, ez valóban így volt, egyáltalán nem számítottam rá, hogy lánykérés lesz a délután. Még az sem volt gyanús, hogy anyukámnál egy csokor virág díszelgett a vázában, amit Mátétól kapott, amikor kikért a szüleimtől. Csak amikor a kedvesem leült velem szemben a deszkán, és a zsebével matatott, akkor kezdett gyanús lenni. A videón is jól látszik, mennyire meglepődtem. Gyönyörű volt, könnyekig meghatódtam – mondta el az ifjú menyasszony, aki már régóta álmodott a romantikus eljegyzésről.

– A döbbenettől pedig pár percre el is akadt Annabella szava – nekem meg a szívverésem – tette hozzá nevetve Máté.

Annabella és Máté kicsit vizesen, de annál boldogabban mint jegyespár

Nagyon sok boldogságot és hasonlóan izgalmas jegyességet kívánunk az ifjú párnak!

(Képek, videó: Kováts Balázs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában