aranygyűrű

2018.07.04. 08:13

Díjat kapott a környei polgármester

Polgármesteri Aranygyűrű Díjat vehetett át Beke László a polgármesterek világtalálkozóján.

K. D.

A Magyar Polgármesterek Világtalálkozóján vehette át a hétvégén Beke László, Környe polgármestere a Magyar Önkormányzatok Szövetsége által alapított Polgármesteri Aranygyűrű Díjat a települése érdekében végzett kimagaslóan eredményes munkája, polgármesteri életpályája elismeréseként.

A kétnapos eseményen több mint háromszáz településvezető vett részt. A kitüntetéseket dr. Gémesi György, a szövetség elnöke adta át. Beke László mellett Illár József Palágykomoróc-Kisszelmenc polgármestere is megkapta ezt a díjat.

Környe 2014-ben elnyerte a Magyarországi Falumegújítási Díjat. Beke László a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás alelnöke, a Polgármesterek a Falukért Egyesület elnöke, és 2017-ben a történelmi hagyományok és a határon túli kapcsolatok ápolásáért a felvidéki testvértelepülés, Tardoskedd díszpolgárává választották.

A jövőben ennél már csak jobban végezhetjük a dolgunkat – fogalmazott Beke László a kitüntetés átvételét követően, hangsúlyozva, hogy az elismerésben számos ember munkája megtalálható, hiszen egyedül, polgármesterként, segítők, együttműködők nélkül „semmit sem tudna csinálni.” Ez a mi hivatásunkból, hitvallásunkból adódik, hogy együtt élünk egy településsel, egy kicsit megszemélyesítjük azt az önkormányzatot, amelyről a mai találkozón is nagyon sok szó esett, arról, hogy minden jelenlévő bízik a jövőjében, mert ez egyben az ország jövőjét is jelenti – hangsúlyozta.

Címkék#Környe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában