Helyi közélet

2017.09.04. 12:46

Völner: Nunkovics kérjen bocsánatot Vona helyett

Bocsánatkérésre szólította fel Völner Pál fideszes országgyűlési képviselő pénteken Nunkovics Tibort, a Jobbik képviselőjelöltjét. A politikus azt mondta: mivel Vona Gábor nem kért elnézést a nyugdíjasoktól kijelentései miatt, tegye meg a helyi képviselő helyette.

N. Zs.

Völner Pál pénteken Esztergomban azt mondta: Vona olyan megjegyzéseket engedett meg magának, hogy a nyugdíjasok szájából szennyvíz folyik, szemeikben gyűlölet lobog, bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját. Völner Pál hozzátette: megengedhetetlen, hogy felelős magyar politikus ilyet mondjon az idős emberekről. Tarthatatlan, hogy a zsidók és cigányok után a Jobbik új célpontot talált magának. Kifejtette: idős szervezetek és a Fidesz is felszólította a Jobbikot, hogy kérjenek bocsánatot, de ezt a mai napig nem tették meg.

Nunkovics Tibor úgy reagált, hogy nem kér bocsánatot, és szerinte Vona Gábornak sem kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, sokkal inkább a Fidesznek, amiért szétverte az idősek egészségügyi ellátását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában