gyerektábor

2017.08.12. 16:09

Informatika és játék: ilyen volt az Agora-tábor – Képgaléria

Nemcsak a számítógépes ismeretekre, de a sportra és a csapatépítésre is nagy hangsúlyt helyeztek a szervezők A Vértes Agorája Informatikai táborában.

Sz. Sz.

A gyerekek nagyon élvezték az informatika tábort

Forrás: A Vértes Agorája

A héten informatika táborban vehettek részt a gyerekek A Vértes Agorája szervezésében. A 14 táborozó minden nap négyszer 45 perces foglalkozások keretében ismerkedett a különféle számítógépes programokkal – mint az Excel és a Word –, az internethasználattal, a programozási és informatikai ismeretek mellett pedig számos ismeretterjesztő foglalkozással is készültek a szervezők.

Az órák szünetében mozgásos csapatépítő játékokkal frissítették fel a gyerekeket, a délutánok pedig a sport jegyében teltek, többek között tollaslabdával vagy focival vezethették le a megmaradt energiájukat a táborbeliek – tudtuk meg a tábor animátorától, a Tatabányai Árpád Gimnázium volt tanulójától, Jankovics Dórától. Dóri a városi diákmunka-program keretében vett részt a programon, és mint ahogy elmondta, nemcsak a gyerekek, de ő maga is nagyon élvezte a táborozást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában