Tárgyalás

2024.03.18. 15:07

Utcai támadás: sétáló párnak ment neki az elgurult férfi

Újból bíróság elé áll a férfi, aki asztallábbal lendült akcióba Tatabányán. Az utcai támadás következtében a párnak több sérülése is lett.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint március 19-én tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki Tatabányán, az utcán támadt rá egy párra. A tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik. Az utcai támadás során egy asztalláb is előkerült.

Az utcai támadásban egy nő és egy férfi is megsérült
Az utcai támadásban egy nő és egy férfi is megsérült
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Az utcai támadás durva véget ért

A vádirat szerint a vádlott 2021. december 5-én este Tatabányán, egy lépcsőház előtt, ittas állapotban vitába szállt egy férfivel és egy nővel. A szóváltás közben a férfi a nőt legalább közepes erővel arcon, orrtájékon ütötte, amitől rövid időre eszméletét vesztve a földre esett. A nőnek az ütés miatt darabos orrcsonttörése keletkezett, amely négy hét alatt gyógyult.

A vádlott a nála lévő 38 centiméter hosszú fa asztallábbal legalább 4-5 alkalommal arcon, fejen ütötte a nő élettársát. A bántalmazás befejeztével a támadó a lakásába ment. A megtámadott nő párja nyolc napon belül gyógyuló fejtáji sérülése keletkezett, az őt ért bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában