Rabló

2024.03.09. 10:55

Rablás az éjszakában: ivócimboráját fosztotta ki a mulatozás után

A Tatabányai Járásbíróság március 11-én tárgyalást folytat annak a férfinak az ügyében, aki részeg társát fosztotta ki. A rablás tárgyalásán a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a büntetett előéletű férfi 2023. január 16-án este a sértettel együtt italozott Tatabányán, aki miután hazaindult, a vádlott követte őt. A pasas utolérve az érintettet, annak farzsebéből megpróbálta kivenni a pénztárcát.

A férfi az egyik kezével az ellenálló fél kezeit hátra feszítve tartotta, míg a másik kezével a pénztárcát elvette. A vádlott ezután eltávolodott az illetőtől, aki megpróbált utána nyúlni, azonban ittas állapota miatt a járdára esett. A vádlott a pénztárcából 7 ezer 500 forint készpénzt kivett, majd a pénztárcát a járdán fekvő sértetthez visszadobta, akitől a mobiltelefonját is magához vette. A telefont a rendőrség a rablótól lefoglalta, és a tulajdonosának visszaadta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában