Erőszakos

2024.03.05. 16:19

Nem szedte gyógyszereit, igazi szörnyetegként terrorizálta párját az őrült

A Tatabányai Járásbíróság március 6-án tárgyalást folytat annak a férfinak az ügyében, aki párját terrorizálta különböző kegyetlenkedésekkel. A tárgyaláson a bizonyítási eljárás folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a vádlott és párja egy tatabányai családi házban éltek. A korábbi években a férfi betegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt állt, azonban a gyógyszerek szedését abbahagyta. 2021. áprilisától magatartása megváltozott, egyre agresszívebbé vált, dühkitörések, furcsa viselkedés jellemezte, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta.

2021. április elejétől rendszeresen fenyegette meg a nőt azért, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni, majd miután a házba befogadta korábbi munkatársát és jó ismerősét, a másik sértettet, féltékenységből őt is megfenyegette. 

2021. április második felétől rendszeresen bántalmazta a nőt, harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte meg, illetve rugdosta. 2021. május 11-én a hölgy távozni akart a házból, ezért őt egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte az illető, majd a lábát alóla kirúgta, melynek következtében elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott a földön fekvő nőt tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta a székkel együtt. 

A férfi több alkalommal bezárta a hölgyet, a kulcsot elvette, és napokig munkába sem engedte. 2021. május 13-án a kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el, míg a másik sértettet szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott "légyfogó játékra" kényszerítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában