Tragédia

2024.03.07. 16:16

Holttest Esztergomban: híd alatt találták meg az 56 éves férfit

Esztergomban történt tragédia múlt vasárnap. Egy holttest került elő a városban egy híd alól. Az esettel kapcsolatban a rendőrséget kérdeztük.

Kemma.hu

A közösségi médiában, egy esztergomi csoportban terjedt el a hír, hogy egy holttestet találtak március 3-án vasárnap a városban. Portálunk utánajárt az esetnek és a rendőrségtől friss információkat tudott meg a holttest kapcsán

A holttest kapcsán friss információk derültek ki
A holttest kapcsán friss információk derültek ki
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A híd alatt volt a holttest

Március 3-án, vasárnap reggel érkezett a bejelentés, hogy holttest került elő Esztergomban egy híd alatt. A járőrök reggel 7 óra 30 perc magasságában a Vaskapui úton található hídhoz siettek, ahová a mentősök is kiérkeztek. A mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Gányai Balázs rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a szóban forgó híd alatt egy 56 éves férfi holttestét találták meg. A tragédia kapcsán hozzátette, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, az idegenkezűséget kizárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában